Jornades gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

13 restaurants participen en la 5a edició (caps de setmanes 13, 14 i 15; i el següent, 20, 21 i 22 d'octubre).

Aquest proper cap de setmana -del 13 al 15- i el següent -del 20 al 22 d'octubre- tindrà lloc la 5a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina, que donarà a conèixer a través de 13 restaurants de 7 municipis, els productes de la raça bovina autòctona.

L'Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de PIME Menorca i l'Associació de Ramaders de Raça Bovina de Menorca sumen esforços un any més per organitzar aquesta cita gastronòmica, de la qual participen 13 establiments. En concret, s'han sumat aquest any els següents restaurants:

Ciutadella:

Jaume II 

Pins 46

Ferreries:

Mesón Rias Baixas

Es Mercadal:

Hotel Jeni y Restaurante

Molí d’es Racó

 Mesón Can Jaume

 Es Tomàtic

Fornells:

Sa Fonda

Es Migjorn Gran:

Lady Hamilton

Maó:

El Grill

 Ándale Tacos y Tragos

23 Can Avelino

Sant Lluís:

Sa Pedrera des Pujol

Tots els menús es poden consultar al web www.gastronomiamenorca.es Per reservar, s'haurà de contactar directament amb el restaurant triat d'entre els que participen de la iniciativa, i que oferiran carn de la raça autòctona amb el segell de qualitat Vermella menorquina.

La celebració d’aquesta 5ª edició durant el mes d’octubre vol ser un reclam pels visitants que encara arriben a Menorca durant la tardor. Però també per animar a la població menorquina a tastar la carn de vaca autòctona i conèixer els establiments de l’illa compromesos amb el producte local i de qualitat.

L'organització d'aquestes jornades compten amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.

Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar con su navegación por nuestro sitio web, le recomendamos que lea la POLÍTICA DE COOKIES.
Aceptar la Política de Cookies